lunes, 23 de julio de 2012

CINEMA AL CARRER: LA OLA

Aquest diumenge amb màxima puntualitat va començar el cinema al carrer amb la projecció de la pel•lícula alemanya LA OLA, a les 22:00h. amb totes les cadires ocupades ja, seguia venint un goteig constant de gent i veïns que portant les cadires de les seves cases sortint al fresc d'estiu de Castelló a gaudir d'una vetllada de cinema a l'aire lliure, tornant a omplir les cadires i tots els bancs de la plaça una altra vegada i despertant l'interès de gent preguntant per les properes pel•lícules que anem a posar. Un quart d'hora després d'haver començat la pel•lícula ja no quedaven crispetes de les mes de 50 borses que havien preparades, aquest és l'únic imprevist que va haver-hi en tota la nit on res va fallar i en la qual posem totes les ganes, esforç i il•lusió per intentar que així segueixi.

Igual que amb la pelicula de LA HAINE, la pelicula va tancar amb un fort aplaudiments i amb un final que et fa reflexionar sobre la perillositat de l'organització i creixement de moviments amb discursos populistes ,feixistes i autoritaris, també convida a fer-te moltes preguntes sobre el que acabes de veure a causa d'un final impactant que t’obliga pensar.

El diumenge que ve 29 de juliol seguirem amb la proposta de cinema al carrer amb la pel•lícula de Good bye Lenin! de Wolfgang Becker.

Esteu convidats a vindre, que us ho passeu bé!

No hay comentarios:

Publicar un comentario