martes, 17 de julio de 2012

18 DE JULIOL 1936-2012 ON HI HA LLUITA, HI HA REPRESSIÓ!

Quan es parla de repressió ens ve al cap la imatge d'un camp de concentració o de policies agredint a pacifics manifestans.

La repressió és un fet més proper i qüotidià del que a vegades sembla, perquè repressió és també el muntatge policial per a criminalitzar la lluita, l'acomiadament de qui fa vaga, l'expedient al sindicalista, les detencions arbitràries, les identificacions pel carrer, la gravació de les manifestacions per la policia, la denuncia a qui enganxa cartells o reparteix octavetes. I de tot això en tenim molt i molt prop.

Per això, aquest 18 de juliol, coincidint amb l'anniversari de l'inici de la brutal repressió que va suposar l'alçament feixista de 1936, la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa ha convocat un acte públic per denunciar la repressió actual en totes les seues formes i mostrar la solidaritat amb aquelles i aquells que la pateixen, persones com qualsevol de nosaltres que lluiten pels seus drets i els de tot el poble treballador.

L'acte tindrà lloc el proper dimecres 18 de juliol, a les 19'00 hores, a la Cosa Nostra (c/St.Miquel nº2). A continuació hi haurà un sopar popular.




No hay comentarios:

Publicar un comentario