jueves, 29 de noviembre de 2012

Absolució imputats 14N

La Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR) denuncia el desproporcionat desplegament policial, organitzat per la Subdelegació del Govern de Castelló, per al dia de la vaga general del 14N.


Reunida en assemblea, la CRTR valora que la Subdelegació del Govern va establir un dispositiu policial desproporcionat, amb l'objectiu de promoure un clima de por entre la població. Els piquets de la CRTR van poder comprovar què, en tot moment, van ser seguits per nombrosos membres del cos de policia nacional, en la majoria dels casos sense l'obligatòria identificació. Els piquets informatius també van sofrir l'assetjament de presumptes agents de paisà, així com el constant enregistrament amb dispositius de vídeo. Amb eixe desplegament policial sembla que la Subdelegació del Govern el que pretén és criminalitzar les actuacions dels piquets informatius, que en tot moment van exercir el lliure dret a informar a les treballadores i treballadors al voltant dels motius de la vaga.



Sense haver-se detectat cap altercat violent durant les actuacions dels piquets, la CRTR ja té constància de, al menys, vint-i-un participants que han siguts identificats por la policia i acusats injustament de suposats desordres públics.


Anunciem, com no podria ser d'un altra manera, que estem determinats a continuar participant i portant a terme mobilitzacions de tot tipus per tal de fer front als atacs que les classes populars estem rebent per part dels governs autonòmic, estatal i europeu, així com des de les elits econòmiques que els esperonen.


També volem aprofitar per mostrar la nostra solidaritat amb els i les militants detingudes, més d'un centenar arreu l'estat, durant la jornada del 14N per exercir el dret inalienable a fer vaga i formar un piquet informatiu.



No hay comentarios:

Publicar un comentario