miércoles, 7 de noviembre de 2012

17N. PLANTA'LS CARA!

CONTRA EL GOVERN FEIXISTA I L'ESTAT CAPITALISTA PLANTA CARA!

Amb el pas dels anys malgrat que les formes de dominació puguen semblar diferents, l'essència és la mateixa: Capitalisme i feixisme, dues cares d'un sistema basat a perpetuar els privilegis i el benestar d'uns pocs a costa de l'explotació i el malestar de la gran majoria.

Des de les Brigades Antifeixistes, veiem com mentre la crisi capitalista s'enceba amb la classe obrera i el poble, el discurs racista i feixista avança dins i fora de les institucions per a dividir a la classe treballadora mentre ells segueixen vivint a nostra costa.


L'avanç social de partits i organitzacions obertament feixistes i nazis a Europa, l'assumpció del discurs xenòfob pel capitalisme espanyol com amb la segregació racial sanitària o l'estat d'opinió permanent de criminalització i exclusió per part dels mitjans de comunicació als immigrants són una petita mostra del que ens ve damunt.

Açò és un ells o nosaltres. Perquè són ells els qui ens acomiaden dels nostres treballs, són ells els qui ens tallen els serveis socials pels quals hem estat pagant durant anys, són ells els qui ens pugen els impostos cada vegada més per a pagar els seus excessos, perquè som nosaltres els qui d'estrènyer-nos el cinturó sagnem pels quatre costats, mentre ells balafien i es vanen en burgesa opulència.

Creiem que el Moviment Antifeixista tindrà molt a dir durant els pròxims anys, per açò des de les Brigades Antifeixistes de Castelló fem una crida a la unitat i la lluita, dos principis infrangibles per a nosaltres i que ens donaran la clau de la victòria final, fins a aconseguir un món sense opressors ni oprimits, un món basat en unes relacions justes, lliures i igualitàries.

FEIXISME I RACISME, INSTRUMENTS DEL CAPITALISME

NO PASSARAN!

CASTELLÓ SERA LA TOMBA DEL FEIXISME!


No hay comentarios:

Publicar un comentario