domingo, 28 de octubre de 2012

Presentació col•lectiu DONES EN LLUITA a la plaça l’Ereta

Ahir 27 d’octubre de 2012 feiem oficial la presentació del col•lectiu dones en lluita a la plaça l’Ereta de Castelló convidades dins del marc de les II Jornades Anticapitalistes de la Coordinadora del Repartiment del Treball i la Riquesa.

Al voltant de les 19:00h. hora programada per a l'inici de la xerrada ens va sorprendre la gran quantitat de gent que s'anava acostant a la plaça i l’espectació i el suport que ha alçat la irrupció d'un col•lectiu marcadament feminista i anticapitalista dins dels moviments socials de la ciutat.

L'objectiu de la presentació era donar a conèixer el que al llarg dels ultims mesos s'ha anat constituint a causa de les inquietuts de dones a donar una resposta directa i denunciar publicament problemes que ens afecten diàriament , com són el tancament de cases d'acolliment , el risc d’exclusió social a dones maltractades, la clausura de vivendes tutelades, la desprotecció de la dona, la penalització de l'avortament, i sobretot el crear una estructura de suport mutu i una plataforma de lluita davant la gran quantitat d'injustícies que ens afecten pel fet de ser dones.

La presentació és la continuïtat de diverses mobilitzacions que ja hem engegat, activitats de germanor, protestes enfront de l'ajuntament pel dret a decidir, concentracions contra el patriarcat, l'església i cliniques abortistes privades, són solament l'inici del que pretén ser un col•lectiu fort, actiu i combatiu.

Per últim volen donar les gràcies a totes les que assistiren per haver-nos prestat part del seu temps a venir a escoltar alguna cosa que per necessitat teniem que dir, a la CRTR per oferir-nos participar dins d'unes meravelloses jornades de lluita, i a les companyes del Casal Popular de Castelló i l'A.C.
La Cosa Nostra per facilitar-nos tot el que ens va fer falta i estar pendents de qualsevol imprevist.

Gràcies i fins a la propera.

El present és de lluita. el futur és nostre!

Dones en Lluita Castelló

http://donesenlluitacastello.blogspot.com/


No hay comentarios:

Publicar un comentario