miércoles, 3 de octubre de 2012

JUNTS CAP A LA VAGA GENERAL!

El passat dia 28 de setembre, a dos any de la primera Vaga General en temps de crisi, tingué lloc a La Cosa Nostra la xerrada-debat de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR). Aquesta versà sobre un tema de rabiosa actualitat com és ara el sindicalisme de classe, tant denigrat i qüestionat per el poder establert de hui dia, i la Vaga General, clàssica eina de contestació i pressió a la patronal.

Els tres ponents - Gonçal Bravo Reig, coordinador nacional de la COS; Joan Pinyana, secretari general de CGT-Castelló i Joan Gimeno, militant de la CRTR- van fer una defensa, tant del concepte i el discurs de classe, com de les formes d'autoorganització de les que històricament hem disposat els i les "de baix". Així mateix recalcaren la necessitat de construir alternatives i promoure l'activisme i l'associacionisme com a única manera de pressionar per tal d'aconseguir una sortida, favorable a les classes populars, d'aquesta crisi de caire
sistèmic. El debat girà entorn a la convocatòria de Vaga General que ha sortit des del sindicat CGT, entre d'altres, per al proper dia 31 d'octubre.

Des de la CRTR ens va complaure l'assistència així com la possibilitat de generar debats que trenquen amb l'apatia generalitzada que caracteritza,per ara, la clase obrera de Castelló. Per això continuarem promovent espais d'aquest tipus per tal d'escoltar i compartir experiències militants.



Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa

http://coordinadora-repartim-treball-riquesa.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario