martes, 16 de abril de 2013

CURS DE FORMACIÓ MARXISTA.


II Curs de Formació Marxista: Introducció al materialisme dialèctic
Dia: 18 d'abril
Hora: 18:00
Lloc: La Cosa Nostra

Habitualment, la Filosofia, com també altres disciplines com ara les Matemàtiques o l'Economia, és percebuda com una matèria incomprensible i allunyada de la realitat, com a quelcom propi d'especialistes. Tanmateix, per als fundadors del socialisme científic, la Filosofia era un element fonamental per a la transformació de la realitat social, que requereix d'una cosmovisió global que abarque els fenòmens naturals i socials.

El Materialisme Dialèctic és la fiolsofia del marxisme. Materialisme en oposició a l'idealisme i dialèctica en oposició a la metafísica. La filosofia marxista és una eina per a que tota persona militant analitze la realitat que viu. Com deia Lenin, “sense teoria revolucionària no hi ha pràctica revolucionaria"

El proper dijous 18 d’abril els Col·lectius de Joves Comunistes desenvoluparan una xerrada introductòria al Materialisme Dialèctic, a la que inviten a assistir a tota persona interessada en aquestes qüestions. La xerrada correrà a cárrec de Kike Navarro, secretari d'organització del CJC de Castelló i estudiant de filosofia, i tindrà lloc a les 18:00 en la Cosa Nostra (Carrer Sant Miquel, 2). L'acte és obert i per assistir-hi no és necessària cap formació prèvia.

PERQUÈ SENSE TEORIA REVOLUCIONÀRIA NO HI HA PRÀCTICA REVOLUCIONÀRIA, I VICEVERSA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario