miércoles, 17 de abril de 2013

CAP A LA III REPUBLICA SOCIALISTA



El dimecres 24 d'abril trinda lloc l'acte públic organitzat pel PCPE i els CJC dins de les IX Jornades Republicanes de Castelló. Al local de l'associació La Cosa Nostra (C/Sant Miquel, 2)


En eixos actes es plantejaran les raons de la necessitat de lluitar per la III República i de per què aquesta hauria de ser confederal i socialista. S'argumentarà per què es considera il·legitim l'actual règim i totes les traicions i incoherències de l'anomenada "Transició", que no va ser, ni de bon tros, tan modèlica com durant dècades se'ns ha fet creure. Lleis vergonyoses com ara la l'Amnistia i una llarga sèrie de crims d'estat són la veritable imatge de la Transició, sense oblidar el 23-F i la grotesca versió oficial.

Es plantejarà també la qüestió del model confederal d'estat, el més adequat a un estat plurinacional com l'actual estat espanyol, un model basat en el dret dels pobles a l'autodeterminació. Quant al règim social de la III República, hauria de ser socialista, per quant el capitalisme representa un model esgotat del que no cap esperar més que misèria i repressió. El capitalisme no és reformable i tendeix a la reacció; sols superant-lo podran tindre solució els problemes del poble, perquè dins del capitalisme no hi ha alternatives vàlides.

També es farà una crida a participar en les mobilitzacions dels propers dies: 1 de maig, vaga general de l'ensenyament del dia 9 de maig i la manifestació contra la represió del 18 de maig.

En acabar l'acte, al que intervindran Kike Navarro (responsable d'organització del col·lectiu de Castelló dels CJC i Paco Tendero, responsable polític del PCPE a Castelló) hi haurà un col·loqui al que podrà intervindre qui vulga fer-ho.


No hay comentarios:

Publicar un comentario