sábado, 29 de diciembre de 2012

FESTA DE CAP D’ANY 2012/2013 COMENÇA L’OFENSIVA



Enguany si s'ha caracteritzat per alguna cosa a sigut per l'onada i l'augment de les retallades i la repressió, encara que per aquestes dates a finals de l'any passat ens férem promeses i il•lusions intentant que tot anara a millor cada vegada es fa mes difícil eixir d'aquest forat de misèria, atur i precarietat amb un govern i un estat repressor que s'ha proposat censurar fins i tot els nostres pensaments.

Sabíem que aquest 2012 anava a ser un any dur, igual que el 2013 també ho serà, així i tot amb força, anim i molta alegria com cada any comencem la nostra particular OFENSIVA de lluita anticapitalista i antifeixista. Són en poc temps molts dies de lluita, vagues generals, manifestacions contra les retallades, denúncies, calabossos i repressió, així i tot seguim sempre fermes i sense voler tirar la tovallola, perquè per molt que volen detenir-nos, no podran llevar-nos la nostra alegria i ganes de barallar per un món millor i sense desigualtat, i sobretot amb un instrument que ens fa tan forts i invencibles, la solidaritat.

Enguany ho recordarem pels crits de LAURA LLIBERTAT, i el tancarem amb el de ALFON LLIBERTAT que seguirem cridant el temps que faça falta fins que ho alliberen, ho recordarem pels centenars de persones encadenats a les portes dels que anaven a ser desnonats, ho recordarem per les lluita dels treballadors miners, ho recordarem per la lluita dels jornalers contra l'atur i la fam, per les marees verdes per l'educació publica, per les marees blanques per la sanitat publica, gratuïta i universal, per la gent solidària que es manifesta per les persones depenents i contra l'apartheid sanitari contra els immigrants, per els estudiants i treballadors que no es deixen xafar.

Aquesta nit de cap d'any us volem convidar a iniciar l'OFENSIVA 2013 , amb una gran MARXA INCIVICA , on es barrege la reivindicació amb l'alegria, les il•lusions amb la rebel•lia, i on sobretot aconseguim fer molt soroll, fer-los arribar un toc d'atenció un avís que enguany ho comencem amb forces i ganes de fer-nos sentir.

La vesprada del 31 el local estarà obert a tothom, amb discomòbil, karaoke i moltes sorpreses.
A les 21h. Organitzarem un gran sopar de PAIPORTA on volem que us sentiu com a casa porteu el vostre menjar , la vostra beguda, o tot el que et puga fer falta. Tindrem a la vostra disposició en barra gels, gots, i cervesa, per al sopar hi haurà, microones, forn i planxa i fins i tot roscó de gas. En tot moment acompanyat de la millor música.

A les 23:30. Iniciarem la GRAN MARXA INCIVICA de nit de cap d'any cap a la porta del sol acompanyat de macrodiscomòbil portàtil. HARDBASS & DOLÇAINA STYLE inclòs. Els requisits són portar una mascara, i tot allò que puga fer soroll o color, vengales, petards, banderes, bufandes.

El 31 de desembre des de la COSA NOSTRA us volem convidar a tots a passar una nit inoblidable, una nit de festa, companyerisme i camaradería.

CONTRA LA SEUA REPRESSIÓ, LA NOSTRA ALEGRIA.

ESTEU CONVIDATS, US ESPEREM

LA COSA NOSTRA,LA VOSTRA CASA

FELIÇ ANY NOU!

No hay comentarios:

Publicar un comentario