viernes, 7 de diciembre de 2012

Acte AcontracorrentUJI i la Coordinadora Interinstituts Castelló

Ahir, en La Cosa Nostra, va tindre lloc la xarrada prèvia a la festa organitzada per AcontracorrentUJI i la Coordinadora Interinstituts Castelló.

En la xarrada van participar dos membres de la CIC i un d'Acontracorrent. Aquest, va presenta
r l'acte, i va exposar els motius d'aquest; 3 anys d'organització i lluita del sindicat estudiantil AcontracorrentUji, i la presentació de la Coordinadora Interinstituts Castelló.

A continuació les representants de la CIC van exposar els motius de creació d'aquesta, la seua breu història i va animar a tots aquells estudiants d'instituts que no estàven organitzats a acudir a alguna de les organitzacions estudiantils per tal de fer més i més gran el nostre nucli i sortir victoriosos en aquest combat. Per un altre costat, company d'Acontracorrent exposà un breu repàs a la historia de les reivindicacions dels estudiants, on es va fer menció al paper actiu dels i les comunistes en la èpica resistència dels universitaris contra el franquisme.

Finalment es va obrir un debat on desde els assistents van animar a continuar amb la nostra lluita i van remarcar la gran importància d'aquesta.

Ja eren les 22:00h quan va començar el concert dels companys de Sin Versos En La Lengua i una hora després punxada de musica negra i tropical.

Gràcies a tots els assistents per haver-hi participat, en la jornada d'ahir, una jornada de lluita i organització, però també de festa.

LLUITA SÍ, FESTA TAMBÉ!


No hay comentarios:

Publicar un comentario