domingo, 1 de abril de 2012

II TORNEIG ANTIFEIXISTA DE FUTBOL 7



El proper dissabte 21 d'abril tindrà lloc el II Torneig Antifeixista de Castelló. Després de l'èxit de l'anterior edició, en la qual van participar 10 equips, enguany volem tornar a repetir l'experiència, i gaudir d'una jornada d'esport, però també de reivindicació i festa.

Per a inscriure al vostre equip, només heu d'indicar el nom de l'equip al tauló de l'esdeveniment, i també el nom del capit...à i un telèfon de contacte. El limit per a inscriures està fixat per al 14 d'abril, i el màxim d'equips en aquesta edició és 14.

Una vegada tancat el periode d'inscripció, cada equip haurà de pagar 35€, els quals aniràn destinats a pagar les instalacions de la ciutat esportiva (hi hauràn vestuaris en dutxes), els trofeus i premis més alguna sorpresa. Cal dir, que tots els equips independentment dels resultats jugaràn un mínim de 5 partits.

D'aquesta manera, el 14 d'abril a les 20.00H ens donarem cita al Bar Popins (Stanis) de la Muralla, per a pagar i realitzar el sorteig de la ronda classificatoria. Hauràn d'assistir els capitans de cada equip, i en cas de no poder assistir nomenar algún representant. Respecte al funcionament del emparellaments i demés normativa seràn penjades en aquest esdeveniment, així com seràn entregades als capitans de cada equip en la cita del 14 d'abril.

Durant els partits, dispondrem de paradeta amb refrigeris, fruita i entrepans.

Però la jornada no acaba amb el torneig. A les 23:00H en el pub Terra, i totalment gratuït, concert de CONTRATEMPO+ dj's; Upsetter i Xavi (Vinaros Tropikal Crew).Al finalitzar, en la colla Premama's es procedirà a l'entrega dels trofeus i a continuar la festa amb dj.Xou (soulo temazos) i Moikano (DnB).


No hay comentarios:

Publicar un comentario