jueves, 16 de agosto de 2012

CINEMA AL CARRER: CIUDAD DE DIOS

Aquest diumenge, com cada setmana, us oferim cine al carrer en la plaça de La Cosa Nostra amb la pel·licula Ciudad de Dios!!!!!

Basada en fets reals. Tracta de l'increment del crim organitzat en els suburbis de Rio de Janeiro, des de finals dels anys seixanta fins al començament dels vuitanta, quan el tràfic de drogues i la violència van imposar la seva llei en les faveles.

Buscapé té 11 anys i és només un nen més en Ciudade de Deus, un suburbi de Rio de Janeiro. Tímid i delicat, observa als nens durs del seu barri, els seus robatoris, les seves baralles, els seus enfrontaments diaris amb la policia. Ja sap el que vol ser si aconsegueix sobreviure: fotògraf.Dadinho un nen de la seva mateixa edat, es trasllada al barri. Somia amb ser el criminal més perillós de Rio de Janeiro i comença el seu aprenentatge fent encàrrecs per als delinqüents locals. Admira a Cabeleira i la seva colla, que es dedica a atracar els camions del gas i fan altres petits robatoris armats. Cabeleira dóna a Dadinho l'oportunitat de cometre el seu primer assassinat.

ANYS 70: Buscapé segueix estudiant, treballa de tant en tant, i camina per l'estreta frontera que separa el crim de la vida “honesta”. Dadinho ja té una petita colla i grans ambicions. Quan descobreix que el tràfic de cocaïna és moltíssim més rendible que el robatori es posa a reorganitzar el seu negoci, que aviat floreix.

PRINCIPIS DELS 80: Després d'uns intents de robatori fallits, Buscapé finalment aconsegueix una càmera i així fa realitat el somni de la seva infància. Dadinho també ha fet realitat el seu somni: als 18 anys és conegut com “Zé Pequeno”, el narcotraficant més temut i respectat de Riu. La seva paraula és llei en Ciudade de Deus. Envoltat pels seus amics de la infància i protegit per un exèrcit de nens d'entre 9 i 14 anys, ningú li disputa el poder. Fins que apareix Manu Galinha. Un cobrador d'autobús que va ser testimoni de la violació de la seva núvia, decideix venjar-se matant a “Zé Pequeno”. Comença a córrer la notícia i gairebé de la nit al dia un grup de nens amb la mateixa idea forma un exèrcit armat.I Esclata la guerra en Ciudade de Deus.

 Us esperem com tots els diumenges d'estiu a la plaça!!!! Fem mes gran la família!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario