sábado, 1 de septiembre de 2012

CICLE DE CINEMA AL CARRER: EL CLUB DE LA LUCHA

Després de dos mesos d'estiu de projeccions volem convidar-vos des de l'A.C. La Cosa Nostra a la clausura del cicle de cinema al carrer. On estarem aquest diumenge a la plaça amb la pel•lícula EL CLUB DE LA LUCHA de David Fincher.

Vista
l'acceptació que a tingut la proposta on en cada pel•lícula a hagut mes de mig centenar de persones , ens anima a seguir apostant per aquest tipus d'iniciatives d'oci i entreteniment, alternatiu, autogestionat i gratuït.

També donar les gràcies a tots aquells que ens han ajudat, han fet propostes i sugeriments i sobretot al casal popular de Castelló per prestar-nos les cadires, com no als que ens han acompanyat durant aquestes caloroses nits del diumenge d’estiu.

I si encara no has vingut a gaudir del bon cinema i bona companyia al barri encara estas a temps no esperis a l'any que ve.

EL CLUB DE LA LUCHA

Historia d'un jove sense nom confós per tot, sense amics ni familiars, que busca algú en qui poder recolzar-se per poder entendre el que ocorre al seu al voltant. Està cansat de la cultura consumista en la qual la seva generació s'ha sumit, i desitjaria poder fer alguna cosa per canviar-ho. A més pateix insomni, i l'única manera de combatre-ho és assistir a reunions de tot tipus: alcohòlics, gent sense genitals, malalts de càncer, etc. Però el dia en què coneix a Tyler Durden, tot començarà de nou per a ell. Entre els dos fundaran un club secret on joves homes de negocis com ells poden barallar entre ells per alliberar les seves frustracions i les seves amargors sobre una altra persona fins a destrossar-la.

Com sempre hi haurà refrescs ,cervesa i crispetes. A preus populars.

Us esperem!!! Fem mes gran la família!!! Donem vida als carrers!!!Barri o Mort!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario